logo

PRIPREMA ZA GRE, GMAT I SAT

Pripreme za GRE, GMAT I SAT održvaju se kao ubrzani kursevi. Pripreme se održavaju 2 puta nedeljno po 120 minuta i traju 3 meseca. Grupe polaznika su male (minimum 3, a maksimum 5 polaznika). Za ove testove nudimo i individualnu pripremu.

Pripreme obuhvataju i jezički i matematički deo testa, kao i pisanje eseja. Pripreme obuhvataju i pripreme za izmenjene, nove delove testa.

Za pripremu se koristi knjiga koja služi kao osnovni materijal za kurs ali je tokom nastave obezbeđen i dodatni materijal za vežbanje. Dodatni materijal je odabir najboljih delova iz raznovrsne literature za pripremu ovih ispita. Dodatni materijal je uključen u cenu priprema. Cena kursa uključuje i dve besplatne kompletne simulacije testa.

Svi kandidati koji žele da krenu sa pripremama za ove ispite treba da poseduju minimum B2 (upper-intermediate) znanje engleskog jezika. Pre početka kursa svi kandidati rade ulazno testiranje u školi na osnovu kojeg se procenjuje njihovo predznanje.

Cena testa nije uključena u cenu kursa i kandidati se za test samostalno prijavljuju online (u školi će od profesora dobiti uputstva kako i na kojim sajtovima mogu da se prijave).